Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ahojky ludé,

v tomto příspěvku budou pozvánky na různá hraní pro všechny příznivce BG. Tak sledujte dění, případně do komentářů dopisujte, kdyby bylo někde něco jiného.Všichni muzikanti i posluchači jsou zváni.

Prosím, sledujte aktuální Open BGjamy v Brně také na http://www.bgcz.net a www.folktime.cz V kalendáři se vždy najde termín kdy to bude i když občas až na poslední chvíli, jelikož často zapomínám Loginy a hesla pro vstup na stránky a to je pak horor na týden, než se mi v hlavě rozsvítí ta správná kombinace angry. Jo a taky to občas napíšu do Ksichtoknihy.

Některé zdejší informace se neaktualizují pravidelně pro liknavost a lenost administrátora stránek wink. Reaguje až na něj udělají bu-bu-bu, že stránky zruší. Pak asi půl hodiny hledá jak se tam vleze a jelikož se průběžně mění design (čti - dizajn), tak stejně neví kdo co upravit aby to šlapalo dál. Vot téchnika!!! ALE JÁ SE NEVZDÁM!!! Vzhůru do boje s čipy a nanotechnologiemi!

02.06.2023

Musím se dobrovolně přiznat, že většina toho co je shora napsáno, tak nefunguje. Ne jen z mé strany a mé lenosti, ale i kvůli tomu pobllýmu COVIDU. No a zatím se nic neděje, nejsou lidi, nebo tak rychle stárneme.

Chtěl jsem džemíky obnovit už v září 2022, ale zatím to neklaplo. A taky je vrátit opět do Home Grilu kde se zmněnil majitel a mají volné Čtvrtky, ostatní dny v týdnu jsou obsazeny.

Šimi z Popojedem džemy v Hustopečích už zase rozjel na tom samém místě jak byly, před covidem. Konají se každou 1. středu v měsíci v hospůdce Pivovar Rustikal na rohu ulic Nádražní a Hradní. Začíná se v 17,0 a končí ve 23,0, nebo jak kdo kam jede a čím přijel. Jezdí tam docela i dost brňáků a hraje se všechno možné.

Tož dojeďte si ZABRNKAT.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hraní před Velikonocemi

Ajina, 16. 3. 2008 13:59

...asi čtvrtek 20.3., Francouzská ulice, Bistro 77. Upřesním, až bude vše domluveno.

Hraní 7.3.2008

Ajina, 2. 3. 2008 12:54

Bistro 77, Francouzská ulice.

Další hraní

JirkaNGb, 1. 3. 2008 18:06

...tož napiš kde a kdy je nějaké další hraní.

To zírej

Ajina, 24. 2. 2008 19:15

...mluvila jsem o tom na zkoušce, Radek jediný říkal, že ho bolí ruce z dílny, tak proto nepujde... ale bylo to super. Tento čtvrtek bude možná také.

To zírám

JirkaNGb, 21. 2. 2008 20:55

Tu akci jsem nějak přehlídl, nebos o ní nemluvila?